סויה בונזו – פתיתי סויה יבשים מוצר עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים ודל שומן. סופג טעמים בצורה מצוינת ומתאים לתבשילים, קציצות ומוקפצים.
איך משתמשים?
השרייה – להשרות במים רותחים כ־20 דקות או במים פושרים למספר שעות עד לריכוך.
סינון וסחיטה – לסנן ולסחוט היטב כדי להוציא נוזלים.
תיבול ובישול – לטגן או לשלב במרקים, תבשילים או כתחליף לבשר טחון.
טיפים לשדרוג: אפשר להשרות במים עם תבלינים, רוטב סויה או אבקת מרק לספיגת טעמים. מתאים לגיוון מנות: קציצות, שווארמה טבעונית, תבשילי קדירה ועוד.